Спіруліна таб UA (Spirulina tab)

Спіруліна таб UA (Spirulina tab)

Наявність:
Є в наявності
Ціна: 540 грн
Купити
Опис

Спіруліна - це унікальний натуральний продукт, який широко застосовується для нормалізації життєдіяльності організму людини. Спіруліна - це давня одноклітинна водорість, яка росте в прісних та солоних водоймах у теплому кліматі. Ідеальне поєднання вітамінів, мінералів та амінокислот дозволило їй зайняти почесне місце у сфері здорового харчування. Унікальне створення природи живе на планеті у первозданному вигляді мільйони років завдяки феноменальному складу. Білок, що легко засвоюється, незамінні жирні кислоти, вітаміни, мінерали і численні активні речовини, які позитивно впливають на здоров'я людини. У первозданної водорості немає щільної клітинної мембрани. Білок із неї засвоюється легко і швидко: на 90% за 1 годину. При цьому в ньому 8 незамінних амінокислот, які необхідно отримувати з їжі щодня. «У первозданної водорості немає щільної. Білок із неї засвоюється легко і швидко: на 90% за 1 годину. При цьому в ньому є 8 незамінних амінокислот, які необхідно отримувати з їжі щодня. »

  •  «Згідно з науковою оцінкою в 1 грамі спіруліни присутні стільки ж корисних компонентів, що і в 1 кілограмі овочевого асорті. »
  •  «Єдине, що треба розуміти: водорість не діє миттєво, як точковий синтетичний препарат. Необхідний курс прийому до 4 тижнів і більше, щоб наситити дефіцити та вивести організм на новий здоровий рівень. »

 

&mt nbsp;процесі фотосинтезу клітини спіруліну виробляють:

 

  • &_ .

 

міститься у всіх По порівнянню з м'ясом, яйцями і молоком, містить меншу кількість метіоніну (необхідний у виробництві білка), цистеїну (бере участь у формуванні тканин шкіри) і лізину; антитіла і відновлює тканини). За даними показниками білка перевершує найкалорійніші продукти тваринного походження.

  •  жири — 8%.
  • В них входять: насичені жири (2,7 грам), поліненасичені жирні кислоти (2,1 грам), мононенасичені жирні кислоти (0,7 грам); < ;

     

    •  кислоти: 8 незамінних (наприклад, лінолева, стеаридонова і  Комплекс вітаміну A, B, C, D, E.
    • < >

      В порівнянні з іншими продуктами:

      < ; вміст білка: яйця 13%; м'ясо 20%; бобові 40%; спіруліна 70%; 70%; в 25 разів більше заліза, ніж в яблуках, капусті, редиску; в молоці.
    •  
    •  
    •  

     

    &l; p> 

     

    Корисні властивості:

    • < Нормалізація обміну речовин.
    • & Уповільнення процесів старіння. 
    •   Налагодження роботи імунної системи. 
    • Швидке збільшення гемоглобіну крові.
    • Регулювання рівня цукру крові. Зниження холестерину крові.
    •   Усунення відхилень у діяльності серцево-судинної системи. < ;nbsp; Підтримка сексуальної активності в зрілому віці. 
    • Регуляція роботи шлунково-кишкового тракту. 
    •   Нормалізація функціонування щитовидної залози. 
    • _x0 nbsp; Регуляція неполадок ендокринної системи.
    •   Ефективний виведення токсинів, важких металів.
    • Ефективна спіруліна при вагітності. & lt; / li & gt; Регулює рослину роботу дихальних шляхів. Дієвість при реабілітаційному періоді. Доведена ефективність у косметології.
    • & Допомагає при стресових ситуаціях, знижує сприйнятливість до зовнішніх подразників. Стимулятор росту у дітей. Очищає кров від токсинів, зміцнює імунну систему - це відбувається завдяки наявності у складі розглянутого продукту. li>Стимулює регенеративні властивості клітин - цей факт активно використовується в косметології і при лікуванні опіків, ран і виразок шкірних покривів і слизової. в певні періоди теплої пори року.
    • Запобігає розвитку злоякісних пухлин – спіруліна здатна попереджати розвиток ракових клітин.
    • Прискорює метаболізм, нормалізує всі обмінні процеси в організмі.< забезпечує нормальне та стабільне постачання мозку киснем.
    • Покращує роботу травної системи – позбавляє порушень стільця (запори/проноси), печії та невмотивованої відрижки. При регулярному вживанні очищає кишечник, стабілізує роботу перистальтики. характеристика спіруліни Вона сприяє будь-якому оздоровленню: 

       

        1. &l; li>
        2. Зростання м'язової маси, в т.ч. для спортсменів; 
        3. Підтримка імунітету при гострій інфекції та після неї; 
        4. Відновлення здоров'я після тривалої хвороби ;

      Спіруліна для схуднення&0; причин: 

       

      1. Насичує раціон цінними нутрієнтами, яких зазвичай не вистачає в низькокалорійних дієтах;&t; інсулінорезистентність і покращує вуглеводний обмін;
      2. Почасти приглушує почуття голоду як побічний бонус попередніх пунктів; 
      3. _x000 -3, що особливо актуально для фруктових, овочевих та інших дієт з обмеженням яєць, риби, м'яса та масла.< 4<Лікування кандидозу будь-якої локалізації

      Зайве зростання грибів роду Candida — одна з хронічних проблем у здоров'ї сучасної людини. Мова не лише про поширену молочницю у жінок. Кандидний перекіс у кишковій мікрофлорі стимулює набір надлишкового жиру, розхитує вуглеводний обмін, підтримує мігрені, алергію, хвороби шкіри та депресію. Кандида обожнює неправильне, перенасичене глюкозою харчування з великою кількістю синтетики та нестачею клітковини. Приховано кандидоз кишечника, що протікає, — прямий шлях до патологічного почуття голоду, висипань на шкірі та зниження імунітету. Спіруліна допомагає поборотися з кандидою навіть сама по собі, тим більше в комплексній терапії. < має антигіпертензивний ефект, тобто. знижує артеріальний тиск. Вживання синьо-зелених водоростей нормалізує ендотеліальну дисфункцію та уповільнює розвиток атеросклерозу. Одне з численних досліджень на тваринах показує, що спіруліна знижує рівень холестерину навіть після довгої дієти з високим споживанням насичених жирів. Через 8 тижнів піддослідні кролики з найбільшим споживанням спіруліни показали максимальні результати по гармонізації ліпідного профілю. <

      Склад:

      100% порошок спіруліни. /h4>

      Дорослим по 2 таблетки 2 рази на день під час їжі. < грудьми.

      Енергетична цінність в 100 г продукту:

      &0;

      Харчова цінність у 100 г продукту:

      • білки – 57 г
      • _x000 ;жири - 7 г
      • вуглеводи - 24 г.

      Умови зберігання:

      Зберігати при температурі від +5? .

      Термін придатності:

      2 року.

Відгуки (0)

Написати відгук



Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Погано            Добре

aur-ora.kiev.ua © 2019-2022